School dicht op maandag 8 februari.

School, noodopvang en crisisopvang dicht i.v.m. slecht weer.

Onverwachtse sneeuwval heeft vandaag voor veel pret gezorgd in onze regio. Helaas leidt het ook tot veel ongemak en hele gevaarlijke situaties op de weg. Vandaag code rood, een advies voor iedereen om thuis te blijven en niet de weg op te gaan. De weersvoorspellingen laten zien dat het in een groot deel van de regio tot morgen blijft sneeuwen. 

Verschillende vervoerders van onze leerlingen hebben al besloten om niet te rijden. We kunnen niet alle beslissingen van vervoerders afwachten omdat zij deze pas in de avond nemen. Ook voor veel van onze medewerkers is het niet mogelijk om op locatie te komen omdat er in de wijken de sneeuw niet geruimd wordt.

In goed overleg heeft het MT met het Bestuur besloten morgen maandag 8 februari De Ziep, vanwege de slechte weersomstandigheden gesloten te houden voor alle leerlingen en medewerkers. Ook de nood- en crisisopvang wordt niet geboden. 

In de Achterhoek zijn meerdere scholen van De Onderwijsspecialisten gesloten, ook De Rabot in Didam. 

Morgenmiddag hopen we u tijdig te informeren over het openen op dinsdag 9 februari hiervoor zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden en het leerlingenvervoer. 

Met vriendelijke groeten,

Namens het team,

Margot Kleinpenning