Privé Diner bij De Ziep 12 december a.s.

Uw familie, vrienden, collega's of kennissen verrassen met een diner op De Ziep: geen zorgen, geen boodschappen en geen afwas. Alleen puur genieten van onze heerlijke creaties!

De leerlingen van De Ziep zorgen voor een passende aankleding, gedekte tafels, exclusief servies en bloemen, streek- en seizoensgebonden producten en een passend wijnarrangement. Alles wordt gemaakt en geserveerd door de leerlingen, zodat u met uw gasten kunt genieten van een onvergetelijke avond.

Dit concept is nieuw binnen De Ziep. De leerlingen krijgen op deze manier één op één begeleiding waardoor zij meer keuken- en bedieningsvaardigheden leren. Ook zal er vanuit de keuken en in het restaurant meer interactie gaan plaatsvinden met de gasten.

Reserveren?

Neem dan contact op met de vakwerkgroep Horeca: T 0316 - 29 69 50.

(Reserveren is helaas niet meer mogelijk. Alle avonden zijn volgeboekt.)

Programma

  • Aanvang/borrelen 17.30 uur
  • Diner 18.00 uur
  • Eindtijd 21.00 uur

Bijzonderheden

  • Kosten € 18,50 p.p. excl. drankjes.
  • Minimaal 7 personen, maximaal 10.
  • U kunt niet pinnen.
  • Het menu wordt per maand op de website bekend gemaakt.
  • Annulering minimaal twee dagen van tevoren doorgeven.

Data Privé Diner 

  • Donderdag 12 december (volgeboekt).
  • Donderdag 28 januari (volgeboekt).
  • Donderdag 6 februari(volgeboekt).
  • Donderdag 19 maart(volgeboekt).
  • Donderdag 16 april(volgeboekt).

Menu 12 december 2019:

Voorgerecht

Portobello met geitenkaas, honing en walnoten.

Tussengerecht 

Carpaccio van hert.

Hoofdgerecht

Nekbrood van wildzwijn.

Dessert

Tiramisu Limocello.