Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Ziep
  Marsweg 49
  6941 BH Didam
  T 0316 - 29 69 50
  F 0316 - 29 69 59
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

overige partners

Stichting Zozijn

Met Zozijn (het Kindercentrum De Winde uit Didam en ’t Kempske uit Terborg) hebben wij het samenwerkingsproject Zorg binnen onderwijs opgezet. Daar waar de school handen tekort komt, is het voor de ontwikkeling van het kind belangrijk dat extra zorg geleverd kan worden. Via PGB van ouders wordt Zorg in onderwijs ingezet.

Elver en Zozijn

Met Elver en Zozijn hebben we een samenwerkingsverband voor Leren op Locatie, de LOL-stages, voor onze leerlingen. Onder begeleiding van een stagebegeleider van school oriënteren de leerlingen zich op en bekwamen ze zich in arbeidsmatige dagbesteding bij deze organisaties.
Een groep leerlingen loopt stage buiten de school, maar toch met vertrouwde deelnemers en begeleiders op de stageplaats. Stagemogelijkheden zijn: werken in het atelier, kaarsenmakerij, tuin en winkel of weven en tassen maken.

Samenwerking

:

Help (nieuw venster)